IMG_4446
Woensdag 08 aug 2018

Healthy Freakshake – Aardbei

Al zijn de temperaturen een stuk koeler dan afgelopen dagen, een lekkere Freakshake gaat er altijd in. Na de vorige Freakshake van Munt met chocolade vandaag een heerlijke versie met aardbei. 


Al zijn de temperaturen een stuk koeler dan afgelopen dagen, een lekkere Freakshake gaat er altijd in. Na de vorige Freakshake van Munt met chocolade vandaag een heerlijke versie met aardbei. 

Fijne dag!

Healthy Freakshake – Aardbei

Ingrediënten voor 2 personen (afhankelijk van de grootte van de glazen):

Voor de shake: 250 gram bevroren aardbeien, 250 milliliter kokosmelk, snuf vanillepoeder, 1 eetlepel imkerhonig of rijststroop

Voor de topping: 125 milliliter slagroom of kokosroom, 30 gram pure chocolade,  vers fruit zoals banaan, aardbei, frambozen of blauwe bessen

Verder nodig: 2 mooie glazen, blender, mixer, rietjes

Bereiding:

Doe de ingrediënten voor de shake in een blender en maal helemaal fijn.

Smelt de chocolade. Dip de randen van twee leuke mokken of glazen in de gesmolten chocolade en zorg dat er leuke druppels chocolade in het glas vallen. Laat de chocolade om de glazen goed hard worden in de koelkast.

Schenk wat van de shake in de glazen en verdeel er wat vers fruit overheen. Schenk vervolgens de rest van de shake voorzichtig in het glas tot net onder de rand.

Klop de room op met een beetje vanillepoeder en/of honing of rijststroop. Doe de room in een spuitzak en spuit een mooie toef room op het glas.

Steek wat vers fruit op een prikker en steek deze in het glas. Halveer een banaan en halveer deze nog een keer over de lengte. Steek de bananen ook in het glas. Versier de shake verder naar keuze met bijvoorbeeld nog meer chocolade, gehakte nootjes of wat je maar leuk vindt.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Zoals ik al eens eerder hier en daar verteld heb op mijn blog, is dat ik zelf vrijwel...
lees verder
Deze soep heb je echt zo gemaakt. Snel, makkelijk en erg lekker door z'n pittigheid. Je kunt...
lees verder
Vandaag is mijn verjaardag, en wie jarig is trakteert! Daarom verloot ik een prachtige set van...
lees verder
Rabarber is weer volop verkrijgbaar. Ik kreeg een aantal vragen of ik een recept had...
lees verder
Dit makkelijke recept noem ik altijd 'gezonde' shoarma ;-) We eten het vaak op zaterdag als...
lees verder
  In sommige delen van het land is het inmiddels zomervakantie! Onze regio moet nog...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190