IMG_4446
Woensdag 08 aug 2018

Healthy Freakshake – Aardbei

Al zijn de temperaturen een stuk koeler dan afgelopen dagen, een lekkere Freakshake gaat er altijd in. Na de vorige Freakshake van Munt met chocolade vandaag een heerlijke versie met aardbei. 


Al zijn de temperaturen een stuk koeler dan afgelopen dagen, een lekkere Freakshake gaat er altijd in. Na de vorige Freakshake van Munt met chocolade vandaag een heerlijke versie met aardbei. 

Fijne dag!

Healthy Freakshake – Aardbei

Ingrediënten voor 2 personen (afhankelijk van de grootte van de glazen):

Voor de shake: 250 gram bevroren aardbeien, 250 milliliter kokosmelk, snuf vanillepoeder, 1 eetlepel imkerhonig of rijststroop

Voor de topping: 125 milliliter slagroom of kokosroom, 30 gram pure chocolade,  vers fruit zoals banaan, aardbei, frambozen of blauwe bessen

Verder nodig: 2 mooie glazen, blender, mixer, rietjes

Bereiding:

Doe de ingrediënten voor de shake in een blender en maal helemaal fijn.

Smelt de chocolade. Dip de randen van twee leuke mokken of glazen in de gesmolten chocolade en zorg dat er leuke druppels chocolade in het glas vallen. Laat de chocolade om de glazen goed hard worden in de koelkast.

Schenk wat van de shake in de glazen en verdeel er wat vers fruit overheen. Schenk vervolgens de rest van de shake voorzichtig in het glas tot net onder de rand.

Klop de room op met een beetje vanillepoeder en/of honing of rijststroop. Doe de room in een spuitzak en spuit een mooie toef room op het glas.

Steek wat vers fruit op een prikker en steek deze in het glas. Halveer een banaan en halveer deze nog een keer over de lengte. Steek de bananen ook in het glas. Versier de shake verder naar keuze met bijvoorbeeld nog meer chocolade, gehakte nootjes of wat je maar leuk vindt.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Vis is niet alleen lekker, maar ook zeker gezond om 1 tot 2 keer per week op tafel te zetten....
lees verder
Nog nét voor de vakantie een leuke weggeefactie!  Van LEEV kreeg ik een prachtig pakket...
lees verder
Een aantal weken geleden had ik voor mijn verjaardag een aantal sloffen gebakken, waaronder deze...
lees verder
  Zoals ik vorige week heb beloofd vandaag opnieuw 3 ingredienten voor mijn geheime en...
lees verder
Het is weer bijna weekend, dus tijd voor een weekend recept :-) Zoals velen wel weten, eet ik al...
lees verder
De vakantie is weer voorbij en we mogen weer aan het werk. Dat is even flink wennen na twee...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190