IMG_4446
Woensdag 08 aug 2018

Healthy Freakshake – Aardbei

Al zijn de temperaturen een stuk koeler dan afgelopen dagen, een lekkere Freakshake gaat er altijd in. Na de vorige Freakshake van Munt met chocolade vandaag een heerlijke versie met aardbei. 

Fijne dag!

Healthy Freakshake – Aardbei

Ingrediënten voor 2 personen (afhankelijk van de grootte van de glazen):

Voor de shake: 250 gram bevroren aardbeien, 250 milliliter kokosmelk, snuf vanillepoeder, 1 eetlepel imkerhonig of rijststroop

Voor de topping: 125 milliliter slagroom of kokosroom, 30 gram pure chocolade,  vers fruit zoals banaan, aardbei, frambozen of blauwe bessen

Verder nodig: 2 mooie glazen, blender, mixer, rietjes

Bereiding:

Doe de ingrediënten voor de shake in een blender en maal helemaal fijn.

Smelt de chocolade. Dip de randen van twee leuke mokken of glazen in de gesmolten chocolade en zorg dat er leuke druppels chocolade in het glas vallen. Laat de chocolade om de glazen goed hard worden in de koelkast.

Schenk wat van de shake in de glazen en verdeel er wat vers fruit overheen. Schenk vervolgens de rest van de shake voorzichtig in het glas tot net onder de rand.

Klop de room op met een beetje vanillepoeder en/of honing of rijststroop. Doe de room in een spuitzak en spuit een mooie toef room op het glas.

Steek wat vers fruit op een prikker en steek deze in het glas. Halveer een banaan en halveer deze nog een keer over de lengte. Steek de bananen ook in het glas. Versier de shake verder naar keuze met bijvoorbeeld nog meer chocolade, gehakte nootjes of wat je maar leuk vindt.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Met dit prachtige weer ga ik jullie blij maken met een hele leuke winactie! Want als je gezond...
lees verder
Op dit moment staat er weer een heerlijke cake in de oven. Het huis ruikt er altijd zo heerlijk...
lees verder
Mmm, als je op zoek bent naar een goed broodbeleg dan is dit een aanrader. Gezond en niet...
lees verder
Vandaag weer een heerlijk lezers-recept, opnieuw van Mandy. Zij is dol op pastinaken, dus na...
lees verder
(Kip)sate kan niet ontbreken op een rijsttafel. Voor dit recept gebruik je (biologische)...
lees verder
Afgelopen vrijdag werd mijn nieuwe kookboek afgeleverd! Een prachtig nieuw boek, mooi fris...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190