Woensdag 20 feb 2013

Garam Masala!



Garam masala is een kruidenmengsel die veel wordt gebruikt in de Indische keuken. Zoals ik al zei kun je dit kruidenmengsel kant en klaar kopen, maar ook zelf samenstellen. Ik koop het wel kant en klaar bij een toko, dan heb je een zak vol kruiden voor iets meer dan een euro. Maar voor degene die het graag zelf willen maken hier het 'recept'!

Garam Masala kruiden

Ingrediënten:1 eetlepel gemalen komijn, 1,5 theelepel korianderpoeder, 1,5 theelepel gemalen kardemom, 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper, 1 theelepel kaneelpoeder, 0,5 theelepel gemalen kruidnagel, 0,5 theelepel gemalen nootmuskaat, snuf pimentpoeder.

 Meng de kruiden en specerijen met elkaar en bewaar in een schone pot op een donkere droge plaats.

Eén van de laastste Maaltijdmixen vandaag op de website. Op enkele na vind je nu alle...
lees verder
Deze soep is heel gemakkelijk om te maken en érg lekker! Favoriet als lunch dus! Let even op de...
lees verder
De banaan-havermoutkoekjes zijn inmiddels wel bekend en ideaal als je doordeweeks iets wilt...
lees verder
Met dit prachtige weer ga ik jullie blij maken met een hele leuke winactie! Want als je gezond...
lees verder
  Als je een courgette-plant in de tuin hebt staan, dan heb je meestal een overschot...
lees verder
Soms heb je van die dagen dat je snel iets op tafel wilt zetten en toch gezond en voedzaam wilt...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190