Je hebt ze vast wel eens gezien of geproeft, amandelnoten met een laagje chocolade erom en...
lees verder
Een tijdje geleden kreeg ik dadels opgestuurd van Yogi & Yousef dadels. De meeste mensen...
lees verder
Gebakken banaan is heerlijk om op je rijsttafel te zetten. Je kunt het als toetje eten, maar ook...
lees verder
Ik wens alle lezers van Smakelijck hele fijne en goede feestdagen toe!  Liefs, Williene
lees verder
Op aanvraag het recept voor cocktailsaus met en zonder whiskey! Lekker als dipsaus, bij de...
lees verder
Dit recept bewijst dat koken met pure ingrediënten echt niet heel veel meer tijd kost en ook...
lees verder

2 opmerkingen
  • Margje
    Margje donderdag 24 dec 2015 om 10:17
    Insgelijks Williene! Een warme groet uit Staphorst ps. We gaan daarnaast vooral ook Smakelijck genieten tijdens de kerst van jouw recepten..
  • Nathalie
    Nathalie donderdag 24 dec 2015 om 13:00
    Jij ook hele fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar gewenst! Deze Kerst lukt het ons door tijdgebrek nog niet om E-nummer vrij te eten. Maar hopelijk volgend jaar wel!
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190