Afbeelding eier
Maandag 18 apr 2016

Eisalade met radijs!

In het weekend is er altijd net even iets meer tijd om iets lekkers klaar te maken op bijvoorbeeld een broodje of toastje. Deze eisalade is bij ons favoriet. De radijs wisselt weleens voor een half uitje of sjalotje, en ook met de kruiden kun je lekker varieren. In de zomer is het bijvoorbeeld erg lekker om er verse bieslook door te snipperen. 


Eisalade met radijs

Ingredienten:

4 gekookte eitjes, 1 eetlepel mayonaise (Ton's), 2 zure augurken, 3 radijzen, kerriepoeder, kurkuma, Keltisch zout en peper

Bereiding:

Pel de eieren en snijd de eitjes, augurken en radijzen heel erg fijn. Meng met elkaar en maak aan met de mayonaise. Maak de eisalade op smaak met flink wat kerrie, kurkuma, zout en peper. 

Deze eisalade kun je gebruiken als broodbeleg, op toastjes, een rijswafel of cracker of een stokbroodje. Garneer eventueel met wat rucola en plakjes radijs.

De salade is ongeveer 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Plastic! Waar je ook bent of waar je ook komt, overal zie of kom je in contact met plastic....
lees verder
Welkom op Smakelijck! Om te beginnen met gezond koken is het handig om een aantal...
lees verder
Mmm, met dit recept kun je heerlijk varieren. Je kunt er restjes groenten mee opmaken die je over...
lees verder
Zin om iets lekkers te bakken voor aankomend weekend? Deze koekjes zijn erg lekker én bedacht...
lees verder
  Het derde gerechtje in het Sushi-menu is een avocadocreme op nori met...
lees verder
Ik vond het eigenlijk nog wat vroeg, maar ik werd overspoeld met vragen over gevulde...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190