Afbeelding eier
Maandag 18 apr 2016

Eisalade met radijs!

In het weekend is er altijd net even iets meer tijd om iets lekkers klaar te maken op bijvoorbeeld een broodje of toastje. Deze eisalade is bij ons favoriet. De radijs wisselt weleens voor een half uitje of sjalotje, en ook met de kruiden kun je lekker varieren. In de zomer is het bijvoorbeeld erg lekker om er verse bieslook door te snipperen. 


Eisalade met radijs

Ingredienten:

4 gekookte eitjes, 1 eetlepel mayonaise (Ton's), 2 zure augurken, 3 radijzen, kerriepoeder, kurkuma, Keltisch zout en peper

Bereiding:

Pel de eieren en snijd de eitjes, augurken en radijzen heel erg fijn. Meng met elkaar en maak aan met de mayonaise. Maak de eisalade op smaak met flink wat kerrie, kurkuma, zout en peper. 

Deze eisalade kun je gebruiken als broodbeleg, op toastjes, een rijswafel of cracker of een stokbroodje. Garneer eventueel met wat rucola en plakjes radijs.

De salade is ongeveer 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Voor het weekend bak ik vaak iets lekkers. Zelf ben ik niet zo'n fan van boterkoek, maar m'n man...
lees verder
Vis kun je op allerlei manieren eten, maar dit is toch wel één van mijn favorieten. Op...
lees verder
Een heerlijk verwarmend drankje: Thee. Ook met warm weer is het goed om warme dranken te drinken....
lees verder
Een recept wat lekker snel klaar is en toch goed voedzaam en vullend, dat zijn deze taco's. Een...
lees verder
Zout Zout is een enorme smaakmaker in gerechten. Zonder zout zit er vaak maar weinig...
lees verder
Vandaag weer een lekker sloffenrecept. Sinds ik mijn sloffenvorm heb bak ik regelmatig met een...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190