Afbeelding eier
Maandag 18 apr 2016

Eisalade met radijs!

In het weekend is er altijd net even iets meer tijd om iets lekkers klaar te maken op bijvoorbeeld een broodje of toastje. Deze eisalade is bij ons favoriet. De radijs wisselt weleens voor een half uitje of sjalotje, en ook met de kruiden kun je lekker varieren. In de zomer is het bijvoorbeeld erg lekker om er verse bieslook door te snipperen. 

Eisalade met radijs

Ingredienten:

4 gekookte eitjes, 1 eetlepel mayonaise (Ton's), 2 zure augurken, 3 radijzen, kerriepoeder, kurkuma, Keltisch zout en peper

Bereiding:

Pel de eieren en snijd de eitjes, augurken en radijzen heel erg fijn. Meng met elkaar en maak aan met de mayonaise. Maak de eisalade op smaak met flink wat kerrie, kurkuma, zout en peper. 

Deze eisalade kun je gebruiken als broodbeleg, op toastjes, een rijswafel of cracker of een stokbroodje. Garneer eventueel met wat rucola en plakjes radijs.

De salade is ongeveer 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

      Rabarber vind je nu volop in de winkel, markt of in eigen tuin....
lees verder
      Eén van mijn favoriete salades op dit moment. Het kost niet...
lees verder
Een recept wat lekker snel klaar is en toch goed voedzaam en vullend, dat zijn deze taco's. Een...
lees verder
In samenwerking met Cure4life, een medisch verantwoord voedingsprogramma voor mensen die gewicht...
lees verder
Niet iedereen heeft ’s ochtends de tijd (en zin :-) ) om een uitgebreid en voedzaam ontbijt...
lees verder
Op de facebookgroep komen regelmatig heerlijke recepten voorbij die veel mensen weer op ideeen...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190