P1040162
Dinsdag 22 mrt 2016

Eggs Benedict!

Een ontzettend lekker én feestelijk broodje. Het kost wel even wat tijd én moeite, zeker als je, zoals het officieel hoort bij Eggs Benedict, de eieren gaat pocheren. Dat is best een lastig klusje. Zelf bak ik het eitje gewoon aan één kant in een kookring, dan is het risico op mislukking tenminste niet zo groot ;-) Ook de hollandaise is geen gemakkelijke saus. Hij is héérlijk, dat wel, maar de kans dat hij gaat schiften is vrij groot. Daarom laat ik dat soort sauzen aan Teus over. Succes gegarandeerd! 

Eggs Benedict

Bij gebruik van glutenvrij brood is dit recept glutenvrij, E-nummervrij en suikervrij.

Ingredienten voor 4 personen:

4 spelt- of glutenvrije boterhammen of broodjes, 100 gram gerookte zalm, 2 avocado's, 4 eieren, 25 gram veldsla, paar takjes verse bieslook, Hollandaisesaus

Bereiding:

Steek of snijd een mooi rondje of vierkant uit de boterhammen of gebruik kleine broodjes voor dit recept. Schik de sla over de vier broodjes en verdeel de zalm erover. Snijd de avocado's in mooie dunne partjes en verdeel over de zalm. Bak of pocheer de vier eitjes en leg deze bovenop de avocado's. Maak de Hollandaise volgens het recept en schep deze over het ei. Snipper de bieslook en verdeel deze over de broodjes. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Bij een Indiase maaltijd hoort 'brood'. Brood om mee te dippen en te gebruiken als...
lees verder
Groente en fruit van het seizeoen... Februari! De voordelen van seizoengroenten (en...
lees verder
Op het moment volop in het seizoen. De aubergine. Prachtige dieppaarse vruchten. Aubergines...
lees verder
Voor de site Puur! vandaag schrijf ik af en toe een blog en vandaag ben ik Puur!...
lees verder
Ik merk dat er behoefte is aan het zelf samenstellen van kruidenmixen. Je kunt zo zelf met...
lees verder
Een recept van een wereldgerecht, zonder pakjes en zakjes. Vandaag de quesadilla's. Een...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190