P1040308
Woensdag 13 apr 2016

Cranberry-banaankoekjes!

De banaan-havermoutkoekjes zijn inmiddels wel bekend en ideaal als je doordeweeks iets wilt bakken zonder suiker(vervangers). Dit recept is hier een leuke variatie op. Door de banaan worden de koekjes niet heel erg knapperig, daarom is het raadzaam om ze zo dun mogelijk te maken, en dezelfde dag te eten. 

Geniet ervan!


Cranberry-banaankoekjes

Ingrediënten voor 16 stuks:

1 banaan, 75 gram (glutenvrije) havermout, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel lijnzaad, handje cranberry's, 1/2 theelepel kaneel

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Maal de havermout met de lijnzaad even fijn, maar niet tot meel. Prak de banaan. Doe alle ingrediënten in een kom en meng tot een plakkerig deeg. 

Maak met behulp van een lepel koekjes op een vel bakpapier en probeer deze dun uit te strijken. Schuif de koekjes in de oven en bak in 20-25 minuten bruin en gaar. 

Fijne dag!

Liefs, Williene

Het brood dat wij eten bak ik zelf. Elke week bak ik 4 broden, 2 voor mijn ouders, en 2 voor...
lees verder
Dit is echt een basis recept. Een ragout, een saus of een soep,het kan allemaal met dit...
lees verder
De 'zonder pakjes en zakjes' recepten vallen in de smaak :-) Ik vind het zelf ook erg leuk om na...
lees verder
Deze vrolijke taart ziet er niet alleen mooi uit, hij smaakt ook heerlijk! Het recept is...
lees verder
Zoals sommigen misschien is opgevallen heb ik een en ander aan mijn blog toegevoegd. Bovenin...
lees verder
Dit is het recept voor hele makkelijke nasi en bami. Het is vergelijkbaar met de nasi en bami...
lees verder

3 opmerkingen
  • Mary
    Mary donderdag 14 apr 2016 om 13:10
    Hoi Williene, hoe maal je de havermout en lijnzaad fijn?
    • Smakelijck donderdag 14 apr 2016 om 15:06
      Dan kan met een keukenmachine of een koffiemolentje.
  • Mendel
    Mendel woensdag 31 aug 2016 om 15:58
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190