P1040308
Woensdag 13 apr 2016

Cranberry-banaankoekjes!

De banaan-havermoutkoekjes zijn inmiddels wel bekend en ideaal als je doordeweeks iets wilt bakken zonder suiker(vervangers). Dit recept is hier een leuke variatie op. Door de banaan worden de koekjes niet heel erg knapperig, daarom is het raadzaam om ze zo dun mogelijk te maken, en dezelfde dag te eten. 

Geniet ervan!

Cranberry-banaankoekjes

Ingrediënten voor 16 stuks:

1 banaan, 75 gram (glutenvrije) havermout, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel lijnzaad, handje cranberry's, 1/2 theelepel kaneel

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Maal de havermout met de lijnzaad even fijn, maar niet tot meel. Prak de banaan. Doe alle ingrediënten in een kom en meng tot een plakkerig deeg. 

Maak met behulp van een lepel koekjes op een vel bakpapier en probeer deze dun uit te strijken. Schuif de koekjes in de oven en bak in 20-25 minuten bruin en gaar. 

Fijne dag!

Liefs, Williene

        Leuk idee voor in je champagne of prosecco met...
lees verder
  Op zoek naar een gezond, voedzaam én lekker tussendoortje? Dan zijn deze repen een...
lees verder
Morgen is het Valentijnsdag! Een goed moment om iemand te verrassen van wie je houdt. Deze...
lees verder
Snelle hoofdgerechten en gerechten waar je veel groenten in kunt verwerken, daar is veel vraag...
lees verder
Smakelijck Zomer was al een tijdje volledig uitverkocht, gelukkig kwam vandaag de herdruk binnen!...
lees verder
Met wraps kun je alle kanten op. Maar het is ten eerste erg moeilijk om wraps te vinden die...
lees verder

3 opmerkingen
  • Mary
    Mary donderdag 14 apr 2016 om 13:10
    Hoi Williene, hoe maal je de havermout en lijnzaad fijn?
    • Smakelijck donderdag 14 apr 2016 om 15:06
      Dan kan met een keukenmachine of een koffiemolentje.
  • Mendel
    Mendel woensdag 31 aug 2016 om 15:58
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190