P1040308
Woensdag 13 apr 2016

Cranberry-banaankoekjes!

De banaan-havermoutkoekjes zijn inmiddels wel bekend en ideaal als je doordeweeks iets wilt bakken zonder suiker(vervangers). Dit recept is hier een leuke variatie op. Door de banaan worden de koekjes niet heel erg knapperig, daarom is het raadzaam om ze zo dun mogelijk te maken, en dezelfde dag te eten. 

Geniet ervan!


Cranberry-banaankoekjes

Ingrediënten voor 16 stuks:

1 banaan, 75 gram (glutenvrije) havermout, 1 eetlepel kokosrasp, 1 eetlepel lijnzaad, handje cranberry's, 1/2 theelepel kaneel

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Maal de havermout met de lijnzaad even fijn, maar niet tot meel. Prak de banaan. Doe alle ingrediënten in een kom en meng tot een plakkerig deeg. 

Maak met behulp van een lepel koekjes op een vel bakpapier en probeer deze dun uit te strijken. Schuif de koekjes in de oven en bak in 20-25 minuten bruin en gaar. 

Fijne dag!

Liefs, Williene

De laatste weken voor de vakantie probeer ik de laatste Wereldgerechten en de Maaltijdmixen af te...
lees verder
Tijdens deze hitte kun je wel wat verkoeling gebruiken! Vandaar dat ik een aantal lekkere en...
lees verder
Ik ben groot fan van de kruiden van Jonnie Boer. Deze kruiden zitten in handige blikjes en zijn...
lees verder
  Leuk dat je er bent! Welkom op deze mooie, nieuwe site van Smakelijck. Een site...
lees verder
  Spruitjes zijn een groenten die veel mensen niet waarderen. Jammer, want ze zijn...
lees verder
Een hele tijd geleden maakte ik een heerlijke frambozenslof. Destijds kwamen er veel vragen of je...
lees verder

3 opmerkingen
  • Mary
    Mary donderdag 14 apr 2016 om 13:10
    Hoi Williene, hoe maal je de havermout en lijnzaad fijn?
    • Smakelijck donderdag 14 apr 2016 om 15:06
      Dan kan met een keukenmachine of een koffiemolentje.
  • Mendel
    Mendel woensdag 31 aug 2016 om 15:58
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190