Een heerlijke chocolade flik op een stokje. Een erg leuke traktatie of een leuk...
lees verder
Aanstaande woensdag is het weer zover: Koningsdag!  In deze onderstaande blogs vind je...
lees verder
Dadels zijn bij mij een favoriet ingrediënt geworden. Ze zijn wel erg zoet, maar zitten...
lees verder
Vandaag een lekker en vooral heel gemakkelijk recept, pasta met bloemkool. MIsschien niet de...
lees verder
De cellen in ons lichaam worden continue vernieuwd. Zo’n 60 biljoen hebben we er totaal! Elke...
lees verder
Heel simpel, maar oh, zo lekker! Deze lekkere smoothie met kokos en ananas, je hebt er maar...
lees verder

4 opmerkingen
  • Gerdien Lindblad
    Gerdien Lindblad zondag 30 dec 2012 om 03:50
    Hallo Williene,

    Wens jou een heel fijn oud en nieuw en geniet van je glas champagne, ik neem een glaasje zelfgemaakte prik, ik hou niet van alcohol.
    Maar ik heb er niet minder plezier om, maar moet toegeven dat dit er wel erg leuk uitziet.
    Hopelijk maak je volgend jaar ons weer allemaal blij met je creatieve manier van koken zonder e-nummers.

    Groetjes Gerdien
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 09 jan 2013 om 17:12
      Hallo,

      Ik gebruik altijd biologische wijn. Ik drink verder zelden tot nooit wijn, maar gebruik het wel af en toe in bijv. sauzen. Er zijn ook wijnen zonder sulfiet te koop.

      Succes!
    • Anonymous
      Anonymous dinsdag 08 jan 2013 om 22:11
      Hallo Williene,

      Ik ben een groentje op je site en ook een groentje in E nummers, maar hoe doe jij het met de sulfieten in wijn/champagne?
      Volgens mij zijn die echt rood te noemen.
      Zelf kan ik een wijntje niet laten staan, maar qua koken ga ik er dit jaar echt op letten!
      Zal zeker lukken met al die lekkere recepten op jouw site.

      Groetjes SB
    • Smakelijck E-nummer vrij! maandag 31 dec 2012 om 12:41
      Ha Gerdien!

      Dankjewel! Ik wens jou ook een fijne jaarswisseling en hopelijk tot volgend jaar ;-)

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190