Vanmiddag werden de kookboeken Smakelijck Zoet! bij mij afgeleverd! De rest van de...
lees verder
Soezen zijn erg leuk om te maken. Het is erg makkelijk en de ingredienten heb je waarschijnlijk...
lees verder
Dit is een lekker recept voor appel-kruimeltaart. Het is een recept van La Place, V&D....
lees verder
    ? Bij mijn ouders in de tuin staan zoveel bonen, dat we zo ongeveer 1...
lees verder
Zelf vind ik winterse gerechten heerlijk in de wintermaanden. Lekkere, stevige kost en een beetje...
lees verder
Deze heerlijke zalmsalade is lekker op brood, op een stokbroodje of toastje bij de borrel. De...
lees verder

4 opmerkingen
  • Gerdien Lindblad
    Gerdien Lindblad zondag 30 dec 2012 om 03:50
    Hallo Williene,

    Wens jou een heel fijn oud en nieuw en geniet van je glas champagne, ik neem een glaasje zelfgemaakte prik, ik hou niet van alcohol.
    Maar ik heb er niet minder plezier om, maar moet toegeven dat dit er wel erg leuk uitziet.
    Hopelijk maak je volgend jaar ons weer allemaal blij met je creatieve manier van koken zonder e-nummers.

    Groetjes Gerdien
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 09 jan 2013 om 17:12
      Hallo,

      Ik gebruik altijd biologische wijn. Ik drink verder zelden tot nooit wijn, maar gebruik het wel af en toe in bijv. sauzen. Er zijn ook wijnen zonder sulfiet te koop.

      Succes!
    • Anonymous
      Anonymous dinsdag 08 jan 2013 om 22:11
      Hallo Williene,

      Ik ben een groentje op je site en ook een groentje in E nummers, maar hoe doe jij het met de sulfieten in wijn/champagne?
      Volgens mij zijn die echt rood te noemen.
      Zelf kan ik een wijntje niet laten staan, maar qua koken ga ik er dit jaar echt op letten!
      Zal zeker lukken met al die lekkere recepten op jouw site.

      Groetjes SB
    • Smakelijck E-nummer vrij! maandag 31 dec 2012 om 12:41
      Ha Gerdien!

      Dankjewel! Ik wens jou ook een fijne jaarswisseling en hopelijk tot volgend jaar ;-)

      Groetjes, Williene
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190