P1040348
Woensdag 04 mei 2016

Aspergesalade!

Het is weer volop aspergetijd. En als ik ergens dol op ben, dan is het wel op asperges. Echt mijn lievelingsgroente. Maar kort verkrijgbaar, en daarom natuurlijk ook zo speciaal. Asperges zijn op veel manieren lekker. Klassiek met een heerlijke saus, in een taart (of deze) of in de soep. Ook in deze salade zijn asperges verrassend lekker. Gewoon op een toastje, of op een broodje, heerlijk! 

Aspergesalade

Ingredienten:

8 geschilde asperges, 2 eieren, 4 zure augurken, 1,5 theelepel verse of gedroogde bieslook, 1 eetlepel creme fraiche, Keltisch zout en peper

Bereiding:

Kook de eieren gaar en laat afkoelen. Breng de asperges aan de kook en laat 5 minuten koken op laag vuur, zet het vuur uit en laat de asperges nog 5 minuten nagaren. Haal ze uit de pan en laat heel goed uitlekken.

Snijd de augurken en de eitjes heel fijn. Voeg de creme fraiche en de bieslook toe en maak op smaak met zout en peper. Snijd de afgekoelde asperges in plakjes en voeg bij de salade. Meng alle ingredienten goed door elkaar. Voeg eventueel wat creme fraiche toe als je de salade iets smeuiger wilt maken. Serveer de aspergesalade bij een toastje of op brood.

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Zelf brood bakken is ontzettend populair. De één bakt het enkel voor het weekend of een...
lees verder
's Ochtends ontbijt ik graag met granola. Het is gemakkelijk op voorraad te maken, het is snel en...
lees verder
Een lekkere pittige maaltijdsoep. Past uitstekend bij de rijsttafel-gerechten die al eerder zijn...
lees verder
Deze cheesecakejes zijn glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers. En ze zijn...
lees verder
Een aantal weken terug kreeg ik een heerlijk verwenpakketje met chocolade van...
lees verder
Zoals jullie wellicht in mijn recepten lezen maak ik veel gebruik van keukenmachines.Omdat...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190