25-07-2019

Winactie Juli: SELNATURE!

Iedere maand organiseer ik een leuke winactie die past bij Smakelijck. Met producten die ik bijvoorbeeld vaak gebruik of die je weleens op mijn website in mijn recepten of in de webshop tegenkomt. Deze maand is dat een winactie in samenwerking met: Selnature!

Misschien ken je Selnature nog van de vorige winactie. Selnature importeert puur en traditioneel gewonnen Keltisch zeezout rechtstreeks vanuit de Sel de GuĂ©rande naar Nederland. Daarnaast bieden ze in de webshop allerlei mooie en pure producten aan van allerlei variaties Keltisch Zeezout tot pure, biologische kokosolie en meer. Ook wordt hun zout veel gebruikt in fijne en pure producten, zoals bijvoorbeeld in de crackers van Biobites, de Hollandse sojasaus Tomasu en in de Energydrank van Innerme. Een aantal van deze producten kun je nu uitproberen met deze winactie.

Winactie van Selnature:

Voor deze leuke winactie mag ik 3 mooie sets weggeven. Wat zit er in iedere set:

Een zakje Keltisch zeezout van 500 gram

Een Bretagne Zoutmolen

Een kokosolie van Organic Farm 230 ml

Biobites lijnzaadcrackers

Biobites kokoskoekjes

Innerme Bio mix voor Energy drink

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze leuke winactie? Mail dan je volledige naam en adres gegevens naar info@smakelijck.nl met als onderwerp: Selnature winactie

Omdat het vakantie is zal ik de actie wat langer laten lopen dan normaal. Je kunt meedoen tot aanstaande maandag 29 juli 10 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Kun je niet zolang wachten? Speciaal voor de Smakelijck-lezers is er een leuke kortingsactie: 20% korting op het hele assortiment (m.u.v. van bulkverpakkingen vanaf 10 kg) van Selnature. Voer hiervoor de volgende code in bij je bestelling: smakelijck20 Deze korting is geldig tot maar liefst 9 september (Let op: bestellingen worden na 19 augustus verzonden). Deze code is alleen geldig in de webshop van Selnature. 

En dan nog even dit: 

Je mail en adresgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na de actie direct verwijderd. 

Geen winactie missen? Blijf Smakelijck dan volgen via Facebook of Instagram of gewoon via de website.

Fijne dag! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
274