14-01-2019

Winactie Januari: LOVELI!

Het nieuwe jaar is van start gegaan en mijn voornemen is om iedere maand een leuke winactie voor jullie te organiseren! Als dat geen leuk begin van het nieuwe jaar is... 

Blijf Smakelijck dus volgen via Facebook of Instagram of gewoon via de website, dan hoef je niets te missen ;-)

Deze eerste maand heb ik voor jullie een leuke actie in samenwerking met Loveli. Loveli is bekend geworden vanwege de deodorants zonder schadelijke stoffen en zonder aluminium. Deze deodorants werden al snel populair waardoor het nu heel veel enthousiaste gebruikers kent. Het bleven echter niet bij deo's, inmiddels verkopen ze ook lippenbalsems (voor elk seizoen een heerlijke lippenbalm!), producten voor het gezicht zoals facewash, faceoils, en er zijn nu twee nieuwe producten bijgekomen namelijk bodywash en bodyoil! Ook verkopen ze naast de deo's refillers zodat je de deodorants kunt navullen. Dit is fijn voor het milieu, want zo heb je minimaal afval.

De producten van Loveli zijn helemaal natuurlijk en zijn al ruim een jaar verkrijgbaar in de webshop van Smakelijck. Woon je in de buurt dan mag je ook altijd op afspraak langskomen om de producten te komen ruiken, testen of te bekijken. 

Winactie van Loveli

Ik mag 2 setjes weggeven. Het eerste setje is een deo in de populaire geur Fresh cotton met een bijgeleverde refill zodat je hem nog een keer kunt navullen:

Daarnaast een setje met 2 gloednieuwe bodyproducten: de bodywash en de bodyoil:

 

 

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze leuke winactie? Mail dan je volledige naam en adres gegevens naar info@smakelijck.nl met als onderwerp: Loveli winactie. Heb je voorkeur welk setje je graag wilt uitproberen zet dit dan in je mail. Maakt het je niet uit? Dan hoef je er niets in te vermelden. 

Je kunt meedoen tot aanstaande woensdagochtend 16 januari 10 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

En dan nog even dit: 

Je mail en adresgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na de actie direct verwijderd. 

Fijne dag! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

4 Reacties

 • RINY
  RINY maandag 14 jan 2019 om 13:43
  lovely win ik doe graag een gokje
  • Smakelijck maandag 14 jan 2019 om 13:52
   Meedoen kan via de email, Riny ;-)
 • leny
  leny maandag 14 jan 2019 om 15:24
  Zou leuk zijn! om loveli producten te winnen!
 • Ineke
  Ineke maandag 14 jan 2019 om 18:29
  Graag zou ik de deo proberen!
Laat een bericht achter!
274