03-01-2022

Winactie: Begin het nieuwe jaar goed!

Begin 2022 fris en goed met het koken zonder pakjes en zakjes! En ik help je daarbij, want om het nieuwe jaar goed te starten maak je kans op een kookboek uit deze populaire boekenserie! 

Wat kun je winnen? 

Een kookboek t.w.v. 24,95 uit de Puur koken zonder Pakjes serie. Je hebt dus de keuze uit deel 1, 2 en 3. Ik geef 10 kookboeken weg! 

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze leuke winactie? Mail dan je volledige naam en adres gegevens naar info@smakelijck.nl met als onderwerp: Puur koken. Geef in je mail aan welk deel je graag wilt winnen. Je kunt meedoen tot aanstaande woensdagochtend  5 januari 10.00. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

En dan nog even dit: 

Ik lees de ingezonde emails niet, dat is niet te doen met zoveel mails. Wil je me iets vragen of iets persoonlijks delen, stuur me dan een bericht op mijn socials of mail een keer apart. Winnaars van de winacties worden automatisch gekozen en deze mails worden dus niet gelezen, alleen als je wint wordt je adres opgezocht uit de ingzonden emails. Alleen je naam en adresgegevens melden is dus voldoende. 

Je mail en adresgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na de actie direct verwijderd. 

Geen winactie of recept missen dit jaar? Blijf Smakelijck dan volgen via Facebook of Instagram of gewoon via de website.

Fijne dag! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

4 Reacties

 • Anita Dreves
  Anita Dreves maandag 03 jan 2022 om 14:17
  Super!!! Maakt me erg nieuwsgierig. Ik kook alleen maar zonder pakjes en zakjes. Ook op mijn werk, ik werk met EMB cliënten. Deze genieten volop van mijn kook kunsten. Want wanneer we niet zelf koken krijgen we kant en klaar maaltijden. Ze eten veel beter als ik zelf kook voor ze. Dat zegt genoeg ….
  • Ada Alkema
   Ada Alkema maandag 03 jan 2022 om 15:10
   Ik ben fan van jouw boeken en met deze serie maak ik het geheel compleet. Heb deel 2 voor kerst gekregen. Nu nog 1 en 3!!!
  • de Bruin KJ
   de Bruin KJ maandag 03 jan 2022 om 15:42
   Graag deel 1 mijn dochter doet al veel haren zo koken en bakken VERRUKKELIJK.
  • Simone
   Simone dinsdag 04 jan 2022 om 10:27
   Het lijkt me een geweldige serie! Het zou een goede aanzet zijn om structureler met Puur koken aan de slag te gaan. Ik zou met deel 1 beginnen
Laat een bericht achter!
274