15-04-2019

Winactie April: SKALARIS!

Iedere maand organiseer ik een leuke winactie die past bij Smakelijck. Met producten die ik bijvoorbeeld vaak gebruik of die je weleens op mijn website in mijn recepten of in de webshop tegenkomt. Deze maand is dat een winactie in samenwerking met: Skalaris!

Skalaris is een merk met natuurlijke, biologische en veganistische huidverzorging. Veel van de producten van Skalaris vind je nu ook in de webshop van Smakelijck.

Al hun producten zijn gemaakt van de meest pure, effectieve, en bovendien onbewerkte natuurlijke ingrediënten. Ze zijn nooit met chemische stoffen in aanraking gekomen of op chemische wijze bewerkt, en bevatten geen kunstmatige geurstoffen.

​Wat overblijft is de natuurlijke kracht en geur van kruiden, bloemen, planten en oliën. Want wat je op je huid smeert is net zo belangrijk wat je eet.

Meer dan 60% van de stoffen die op de huid worden gesmeerd komt in de bloedsomloop terecht, ook de chemische en toxische stoffen die een gevaar vormen voor de gezondheid.

​Omdat veel van die stoffen zich ophopen in het lichaam wordt het schadelijke effect steeds groter naarmate we ouder worden.​

​Het is dus van groot belang om geen belastende chemische stoffen tot je te nemen, maar enkel natuurlijke!

Vaak wordt op labels vermeld dat alle ingrediënten van natuurlijke herkomst zijn, maar wordt er niet bij verteld dat de oorspronkelijke natuurlijke stof chemisch is veranderd, waardoor deze in feite een synthetische stof is geworden en onherkenbaar gemaakt is voor het lichaam. Het is dus belangrijk om te letten op een zo hoog mogelijk percentage volledig natuurlijke, biologische en onbewerkte ingrediënten.​

​Skalaris voegt geen kunstmatige conserveringsstoffen toe, en bewerken hun natuurlijke ingrediënten niet.

Winactie van Skalaris

Voor deze leuke en unieke winactie mag ik 3 x een product van Skalaris weggeven:

Zonnebrandlotion SPF 15 t.w.v. 28,95

Een 100% natuurlijke, biologische en veganistische zonnebrandcrème die beschermt tegen de zon en stimuleert het herstellend vermogen van de huid om de dagelijkse benodigde hoeveelheid vitamine D aan te maken.

​De bescherming is gebaseerd op zinkoxide mineralen die de zon reflecteren zonder gebruik te maken van nanodeeltjes.

Zonnebrandlotion SPF 30 t.w.v. 29,95

Een 100% natuurlijke, biologische en veganistische zonnebrandcrème die beschermt tegen de zon en stimuleert het herstellend vermogen van de huid om de dagelijkse benodigde hoeveelheid vitamine D aan te maken.

​De bescherming is gebaseerd op zinkoxide mineralen die de zon reflecteren zonder gebruik te maken van nanodeeltjes.

Natuurlijke dagcrème t.w.v. 29,95

Deze Skalaris puur natuurlijke gezichtscrème beschermt en verzorgt de huid de hele dag. Het trekt snel en gemakkelijk in de huid.

De zuivere ingrediënten stimuleren de doorbloeding en stofwisseling hetgeen een huidverjongende werking heeft.

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze leuke winactie? Mail dan je volledige naam en adres gegevens naar info@smakelijck.nl met als onderwerp: Skalaris winactie.Heb je voorkeur voor een product? Geef dit dan aan in je mail. Heb je geen voorkeur, dan hoef je niets te vermelden. 

Je kunt meedoen tot aanstaande woensdagochtend 17 april 10 uur. De 3 winnaars krijgen persoonlijk bericht.

En dan nog even dit: 

Je mail en adresgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na de actie direct verwijderd. 

Geen winactie missen? Blijf Smakelijck dan volgen via Facebook of Instagram of gewoon via de website.

Fijne dag! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
274