New Year!
Woensdag 31 dec 2014

2015!

Ik wens alle lezers van Smakelijck een heel gezond, goed én Smakelijck 2015 toe!

 

Liefs, Williene

Om aspergesoep te maken heb je aspergebouillon (kookvocht) nodig. Deze maak je als volgt:...
lees verder
Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een...
lees verder
  Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op...
lees verder
Als je je eetpatroon wilt omgooien en je bezig bent om gezond te gaan eten, is het wel eens...
lees verder
Soms is het zo eenvoudig. Dit zou je nog kun maken als je visite al binnen is. De...
lees verder
  Graag wil ik een aantal gezinnen rond de kerstdagen blij maken met een mooi...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190