03-03-2014

Smakelijck, Groenten voor elk moment van de dag!

Afgelopen vrijdag werd mijn nieuwe kookboek afgeleverd! Een prachtig nieuw boek, mooi fris groen! De lente komt eraan, en dan is het tijd voor een gezonde frisse start! En daar kan mijn nieuwe boek je heel goed bij helpen!

Smakelijck, Groenten voor elk moment van de dag is een boek boordevol groenten. Groenten bij je ontbijt, lekkere lunchsalades, soepen, maaltijdgerechten én tussendoortjes met groenten.
Zoete aardappelkoekjes, ontbijtmuffins, lasagne, hartige taart, quinoa-salade met gepofte tomaatjes, je vindt het allemaal in Smakelijck, Groenten voor elk moment van de dag.
 

 

Ruim 100 nieuwe recepten, vrij van E-nummers, suikervrij, tarwevrij, witmeelvrij én vegetarisch! Even over dat laatste, ik geef wel tips over hoe je het kunt combineren met vlees of vis.

Ook staan er allerlei tips in over het eten van groenten, seizoensgroenten, etc.
 

 

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen op www.smakelijck.nl

En afgelopen zaterdag werd natuurlijk Restaurant Smakelijck geopend! Een prachtig, sfeervol restaurant, waar je eerlijk, gezond én puur kunt eten! En dat proef je! De eerste reacties zijn veel belovend!

Wil je ook eens eten in Restaurant Smakelijck? Kijk dan eens op www.restaurantsmakelijck.nl

Aanstaande zaterdag, 8 maart, heeft het restaurant en het Hof van Putten Open dag! Iedereen die het leuk vindt om een kijkje te nemen is van harte welkom! De open dag wordt gehouden van 's ochtends 10 uur tot 's middags 4 uur!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

25 Reacties

  • Katja Willems
    Katja Willems maandag 10 mrt 2014 om 14:57
    Hoi Williene, wow wat een prachtig boek is dit zeg! En dan nog los van wat er allemaal instaat :-). Mooi papier, strakke maar sfeervolle layout, overzichtelijk en dan natuurlijk veel inspiratie! Ik heb wel een vraag. Ik wil graag de zoete aardappelkoekjes maken,maar vraag me af of je deze dan eerst moet koken. Het staat niet in het recept, maar ik wil het toch checken. Ik heb nl wel eens een gerecht gemaakt en daar moest je eerst de aardappel garen. Hartelijke groetjes, Katja
    • Smakelijck E-nummer vrij! maandag 10 mrt 2014 om 18:25
      Jij ook heel erg bedankt voor je complimenten, Katja! De aardappelkoekjes worden gemaakt met rauwe zoete aardappels. Niet gekookt, dan worden ze te zacht. Door ze rauw te gebruiken worden ze lekker knapperig.

      Succes!
  • Anonymous
    Anonymous maandag 10 mrt 2014 om 13:14
    Hallo Williene,

    Even laten weten dat je nieuwe kookboek bij ons overuren draait!!!
    Vorige week werd hij bezorgd en vanaf dat moment maak ik dagelijks 2 recepten uit dit boek. Wat een heerlijkheden! Nooit geweten dat gezond eten zó lekker kan zijn!
    Je 1e kookboek vonden we al super, maar met dit boek zijn we denk ik nog blijer. Elke keer pak ik het weer. Alleen het bekijken van je boek is al een genot op zich!
    Dank-je-wel dat je zovéél tijd en energie wil steken in ons!
    Enne.... we durven het bijna niet te vragen, maar ga alsjeblieft zó door!
    • Smakelijck E-nummer vrij! maandag 10 mrt 2014 om 18:24
      Wat een prachtig verhaal! Ontzettend leuk om te lezen hoe het boek al gebruikt wordt! Super! Ben ik heel blij mee. Bedankt voor het delen én voor je complimenten!
  • Miriam
    Miriam donderdag 06 mrt 2014 om 21:18
    Bedankt voor je mooie boek! Het doorbladeren is al een feestje op zich! ;) Ik ga zeker weer van alles proberen!
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 06 mrt 2014 om 21:49
      Leuk zeg! Succes!
  • Journaal Rozendaal
    Journaal Rozendaal donderdag 06 mrt 2014 om 14:21
    Bedankt voor weer een prachtig kookboek. Gisteren hebben we de Parmigiana di melanzane op. Mijn man moest wel een beetje wennen aan de aubergine maar de smaken waren heerlijk. Van het restje heb ik maar een pastasaus gemaakt. En geweldig dat de bruinebonensoep er in staat. Die is hier favoriet en zo is het niet nodig om elke keer de computer te gebruiken.
    Groetjes Marion
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 06 mrt 2014 om 21:47
      Ik zeg schilt, maar bedoel schaaft of snijd... ;-)
    • Smakelijck E-nummer vrij! donderdag 06 mrt 2014 om 21:45
      Bedankt voor je compliment, Marion! Ik moet zeggen dat wij ook echt aan aubergine moesten wennen. Vooral omdat de schil best taai blijft. Ik vind het nu het lekkerst als je de aubergine zo dun mogelijk schilt, dan heb je niet zoveel schil.

      Succes met de recepten!

      Groetjes, Williene
  • Carolien
    Carolien donderdag 06 mrt 2014 om 00:28
    Dank voor je prachtige boek! Echt een stimulans om gezond te eten!
  • Anonymous
    Anonymous woensdag 05 mrt 2014 om 10:11
    Hallo Williene,
    Ik heb je boek gisteren ontvangen als cadeau voor mijn verjaardag, het is prachtig!! Mooie recepten, goede omschrijving en de opmaak is erg mooi. Complimenten!
    Ik ga vanavond de macaroni maken voor mijn gasten.
    Groet,
    Marieke
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 05 mrt 2014 om 19:54
      Leuk Marieke! Nog gefeliciteerd met je verjaardag ;-) Hopelijk heb je veel plezier van je cadeau!
  • Anonymous
    Anonymous woensdag 05 mrt 2014 om 09:41
    Hallo Williene,
    Ook hier het boek met een plof op de mat.....
    Wat een prachtig boek weer! Gaat vast net zo vaak gebruikt worden als het eerste boek!
    Ik ga straks eens kijken wat het vanavond gaat worden...;-)
    Groeten, Marianne
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 05 mrt 2014 om 19:54
      Bedankt voor je complimenten! Hopelijk heb je lekker gegeten ;-)
  • Anonymous
    Anonymous dinsdag 04 mrt 2014 om 21:49
    Ook hier kwam het boek vandaag binnen! Het is zeker weer net zo mooi als het eerste, complimenten! Ik verwacht dat ik het vaak ga gebruiken, want ik vind het best wel eens lastig om elke dag weer creatief te zijn met groenten... En soms ben ik gewoon veel te druk met andere dingen om mijn hoofd nog te breken over een idee voor een gezonde maaltijd.
    Groeten, Mariet
    Wat ik ook lastig blijf vinden is onze dochter (4) genoeg groente binnen te laten krijgen. Ze is zo'n brood-fanaat... Komkommer, wortel en tomatensoep gaan prima en bij het warm eten krijgt ze ook wel genoeg binnen. Maar bij de lunch is het echt lastig omdat ik zelf van salades houd, maar zij dan vaak de kip, vis, kaas of ei er uit vist en de groentes laat liggen...:(
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 05 mrt 2014 om 19:52
      Haha, dat prikken, geweldig!!

      Enne, over dat eten, beetje loslaten hoor. Niet teveel pushen, dan komt het vanzelf goed, denk ik altijd maar ;-)

      Succes hé!
    • Anonymous
      Anonymous woensdag 05 mrt 2014 om 14:05
      Dank je wel, dat relativeert weer een beetje! En als ik kijk naar andere kinderen dan is ons meisje ook helemaal geen moeilijke eter.. Maar soms wil je wel eens wat meer resultaat als je je best hebt gedaan op een heerlijke lunch. Hmm nu betrap ik me wel op tegengestelde belangen :(
      Ik heb er trouwens net drie tomaatjes in gekregen met de beloning van een stukje kaas in het vooruitzicht!!
      Dochterlief heeft trouwens met interesse mee zitten kijken in je kookboek en ontdekte dat er bladzijden in zitten die ze uit kan prikken :) (stippellijnen). Dat wordt hoog wegleggen!
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 05 mrt 2014 om 08:40
      Bedankt voor je complimenten, Mariet!

      Kinderen en groenten blijven lastig ;-) Hier ook hoor! Ze hoeven van mij ook niet al die salades te eten, ze snoepen mee wat ze lekker vinden en ik hoop dat het later goed komt ;-)

      Succes!
  • Jacoline
    Jacoline dinsdag 04 mrt 2014 om 21:14
    Vandaag je boek gekregen! In één woord geweldig! Ben er heel blij mee!
    Groetjes,
    Jacoline
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 05 mrt 2014 om 08:39
      Fijn dat het boek is aangekomen! Veel plezier ervan!
  • Janet woort
    Janet woort dinsdag 04 mrt 2014 om 16:32
    Ik heb vandaag je boek gekregen, wat weer en juweeltje! groetjes van Janet
  • Smakelijck E-nummer vrij! maandag 03 mrt 2014 om 16:38
    Leuk Linda! Veel plezier, zaterdag!
  • Anonymous
    Anonymous maandag 03 mrt 2014 om 12:16
    Jeujj, het boek besteld én ik ga uiteten 8 maart! En dat vanuit een klein dorp vlakbij eindhoven.. heb er zin in!!

    Groetjes Linda
    • Gerrie
      Gerrie vrijdag 05 jun 2020 om 21:28
      Hallo Williene, is het boek Smakelijck groenten nog te koop? Groetjes Gerrie.
      • Smakelijck zaterdag 06 jun 2020 om 15:31
        Nee, dit boek heb ik niet meer laten herdrukken, net als Gezond & Gevarieerd. Deze zijn dus niet meer nieuw verkrijgbaar.
Laat een bericht achter!
266