Vrijdag 18 nov 2011

Rijsttafel #7: Groenten uit de wok!

Op mijn rijsttafel plaats ik altijd een schaal gewokte groenten.Dit kunnen groenten naar smaak zijn, ik vind dit een lekkere combi:

1 prei, 1 paksoi, bakje tauge, cashewnoten, olie.

Snijd de prei in ringen, de paksoi in stukken. Wok eerst de prei in wat olie en als deze glazig ziet voeg dan de paksoi toe. Na 2 minuten de tauge erbij en nog een paar minuten wokken op hoog vuur. Doe het mengsel in een schaal en strooi er cashewnoten over en eventueel wat alfalfa over. 

Liefs, Williene

Deze soep is heel gemakkelijk om te maken en érg lekker! Favoriet als lunch dus! Let even op de...
lees verder
Vis is niet alleen lekker, maar ook zeker gezond om 1 tot 2 keer per week op tafel te zetten....
lees verder
Afgelopen zaterdag vond Heel Putten Bakt voor de eerste keer plaatst in Restaurant Smakelijck....
lees verder
Om aspergesoep te maken heb je aspergebouillon (kookvocht) nodig. Deze maak je als volgt:...
lees verder
Het nieuwe jaar is begonnen. Voor velen weer een moment van de goede voornemens. Tijd om weer...
lees verder
  Het is volop zomer, al is het aan het weer nog niet echt te merken. Daardoor wil...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190