Vrijdag 18 nov 2011

Rijsttafel #7: Groenten uit de wok!

Op mijn rijsttafel plaats ik altijd een schaal gewokte groenten.Dit kunnen groenten naar smaak zijn, ik vind dit een lekkere combi:

1 prei, 1 paksoi, bakje tauge, cashewnoten, olie.

Snijd de prei in ringen, de paksoi in stukken. Wok eerst de prei in wat olie en als deze glazig ziet voeg dan de paksoi toe. Na 2 minuten de tauge erbij en nog een paar minuten wokken op hoog vuur. Doe het mengsel in een schaal en strooi er cashewnoten over en eventueel wat alfalfa over. 

Liefs, Williene

In mijn vorige blog schreef ik al over hachee in combinatie met rode kool. Maar hachee is ook...
lees verder
Oeps, ze waren zo lekker dat ik geen foto meer kon maken ;-) Maar ik ga ze zeker nog eens bakken,...
lees verder
Ik kreeg behoorlijk wat aanvragen voor sausjes bij groenten. Kaassausjes, groentesausjes etc....
lees verder
Zoals beloofd, het perfecte bijgerecht recept voor bij de Quinoasalade. Dit recept is ook...
lees verder
Bijgerechten om je groente inname te verhogen. Dát viel in de smaak toen ik vorige week mijn...
lees verder
Een aantal weken geleden heb ik een workshop brood bakken met zuurdesem gevolgd bij Levine van de...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190