IMG_3262
Maandag 02 okt 2017

Remouladesaus!

Een heerlijke, frisse saus bij gebakken, maar ook bij koude, gerookte vis is een remouladesaus. Deze saus kun je eten bij een stukje zalm, witte vis, vissticks maar ook bij gebakken kibbeling erg lekker. De saus is snel gemaakt en goed een paar dagen te bewaren in de koeling.

Remouladesaus!

Ingredienten:

4 eetlepels mayonaise (bijvoorbeeld Ton's Majoneis), 4 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel mosterd (bijv. Ton's mosterd), 1 eetlepels kappertjes, 2 augurken (zelfgemaakt of suikervrij uit de natuurwinkel), 1-2 eetlepels verse peterselie, 1 eetlepel augurkennat

Bereiding: 

Snijd de augurken, peterselie en kappertjes fijn. Meng met de rest van de ingredienten tot een lekkere saus. Serveer de saus zowel bij warme als bij koude vis. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Voor het weekend bak ik vaak iets lekkers. Zelf ben ik niet zo'n fan van boterkoek, maar m'n man...
lees verder
Vijgen zijn nu volop in het seizoen. Heerlijke, zoete smaak, en wat veel mensen niet weten kun je...
lees verder
Zoals beloofd, het perfecte bijgerecht recept voor bij de Quinoasalade. Dit recept is ook...
lees verder
Een stol kan bijna niet ontbreken rond de Kerstdagen. Daarom een recept voor een heerlijk zachte,...
lees verder
Zoals sommigen misschien is opgevallen heb ik een en ander aan mijn blog toegevoegd. Bovenin...
lees verder
Dit is mijn favoriete borrelsnack, heerlijke, knapperige gekruide kikkererwten, doen het ook goed...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190