Woensdag 20 feb 2013

Garam Masala!


Garam masala is een kruidenmengsel die veel wordt gebruikt in de Indische keuken. Zoals ik al zei kun je dit kruidenmengsel kant en klaar kopen, maar ook zelf samenstellen. Ik koop het wel kant en klaar bij een toko, dan heb je een zak vol kruiden voor iets meer dan een euro. Maar voor degene die het graag zelf willen maken hier het 'recept'!

Garam Masala kruiden

Ingredi├źnten:1 eetlepel gemalen komijn, 1,5 theelepel korianderpoeder, 1,5 theelepel gemalen kardemom, 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper, 1 theelepel kaneelpoeder, 0,5 theelepel gemalen kruidnagel, 0,5 theelepel gemalen nootmuskaat, snuf pimentpoeder.

 Meng de kruiden en specerijen met elkaar en bewaar in een schone pot op een donkere droge plaats.

Begin van de zomer kreeg ik de vraag van Kitchen and More of ik een pan van hen wilde reviewen....
lees verder
Ook pita-broodjes zijn niet moeilijk om zelf te maken. Ze zijn ook veel lekkerder en luchtiger...
lees verder
Dit keer geen recept, maar een heel handig hebbedingetje!   Boodschappen doen is...
lees verder
Heerlijk deze boterkoek gevuld met spijs! Het spijs is op smaak gebracht met wat citroenrasp...
lees verder
  Tja, de tijd gaat zo snel, dat ik nog niet echt door had hoe snel het al weer...
lees verder
Vandaag en morgen kun je nog voor het laatst stemmen op Smakelijck! Vind jij dat...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190