Vrijdag 23 dec 2011

Fijne Feestdagen 2011!

Ik wil jullie allemaal hele fijne en goede Kerstdagen toewensen. Na de Kerst hoop ik weer voor Smakelijcke recepten te zorgen!

Er staan al wat recepten in de planning! O.a. een lekkere taart voor de Jaarwisseling, chocoladekoekjes en een recept voor de restjes van bijv. de ansjovis van het kerstmenu/4-gangendiner!


En dan nog even dit:
Gisteren was het zover! De teller stond precies op 10.000 pageviews!! Super, zonder jullie enthousiasme had ik dit nooit bereikt! We gaan op naar de 100.000! Bedankt allemaal!


 

 

Liefs, Williene

Om aspergesoep te maken heb je aspergebouillon (kookvocht) nodig. Deze maak je als volgt:...
lees verder
Hartige taarten zijn vaak gemakkelijk te maken en het is weer eens wat anders...
lees verder
Wij aten best regelmatig pasta, maar aangezien ik witmeel producten zoveel mogelijk wil vermijden...
lees verder
Het weer slaat om, tijd voor een lekker bakrecept! Muffins zijn altijd zo gemaakt en lukken, over...
lees verder
Zoals ik gisteren had beloofd vandaag een recept voor de komende paasdagen met advocaat. Jullie...
lees verder
Ingredienten: 1 liter water, 3 groentenbouillonblokjes (Rapunzel zonder gist), 2...
lees verder

5 opmerkingen
  • @Let
    @Let dinsdag 25 dec 2012 om 15:32
    Deze reactie is verwijderd door de auteur.
  • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 28 dec 2011 om 19:53
    Bedankt voor je reactie en veel succes met uitproberen! :-)

    Groetjes, Williene
  • Anonymous
    Anonymous woensdag 28 dec 2011 om 16:01
    Hoi Williene,

    Leuk dat je de 10000 hebt bereikt! Ik heb alle pagina's niet uitgeprobeerd, dus ik kan nog even.......
    Goede jaarwisseling en veel inspiratie gewenst voor het nieuwe jaar!
    groetjes Jantina
  • Smakelijck E-nummer vrij! zaterdag 24 dec 2011 om 13:30
    Dankjewel!
  • Anonymous
    Anonymous zaterdag 24 dec 2011 om 11:13
    Williene, ook hele goede dagen toegewenst met je gezin.
    We kijken uit naar je volgende recepten!
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190