29-12-2012

Champagne!

 

 

 
 
Leuk idee voor in je champagne of prosecco met Oud&Nieuw:
 
Voeg een paar druppels frambozenlikeur toe en/of een paar bevroren frambozen! Ziet er gelijk leuk en gezellig uit!
 
Succes!

 


 

Deel via social media

 
Print recept

4 Reacties

  • Gerdien Lindblad
    Gerdien Lindblad zondag 30 dec 2012 om 03:50
    Hallo Williene,

    Wens jou een heel fijn oud en nieuw en geniet van je glas champagne, ik neem een glaasje zelfgemaakte prik, ik hou niet van alcohol.
    Maar ik heb er niet minder plezier om, maar moet toegeven dat dit er wel erg leuk uitziet.
    Hopelijk maak je volgend jaar ons weer allemaal blij met je creatieve manier van koken zonder e-nummers.

    Groetjes Gerdien
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 09 jan 2013 om 17:12
      Hallo,

      Ik gebruik altijd biologische wijn. Ik drink verder zelden tot nooit wijn, maar gebruik het wel af en toe in bijv. sauzen. Er zijn ook wijnen zonder sulfiet te koop.

      Succes!
    • Anonymous
      Anonymous dinsdag 08 jan 2013 om 22:11
      Hallo Williene,

      Ik ben een groentje op je site en ook een groentje in E nummers, maar hoe doe jij het met de sulfieten in wijn/champagne?
      Volgens mij zijn die echt rood te noemen.
      Zelf kan ik een wijntje niet laten staan, maar qua koken ga ik er dit jaar echt op letten!
      Zal zeker lukken met al die lekkere recepten op jouw site.

      Groetjes SB
    • Smakelijck E-nummer vrij! maandag 31 dec 2012 om 12:41
      Ha Gerdien!

      Dankjewel! Ik wens jou ook een fijne jaarswisseling en hopelijk tot volgend jaar ;-)

      Groetjes, Williene
Laat een bericht achter!
256