SMAKELIJCK_Winterboek_VP
Vrijdag 08 sep 2017

Cadeautje bij Smakelijck Winter!

Precies een jaar geleden kwam mijn kookboek Smakelijck Winter uit. Geen enkel voorgaand Smakelijck kookboek was gelijk zo'n succes als dit boek. Binnen 3 maanden was de gehele druk volledig uitverkocht. 

Nu we het Winterseizoen weer ingaan (recepten in het boek gaan van oktober tot maart) een leuke actie met Smakelijck Winter. Je krijgt nu tijdelijk het boekje "Wat zit er in uw eten" van Corinne Gouget er bij cadeau! Bestel Smakelijck Winter in de webshop zónder verzendkosten.

 

Het boekje "Wat zit er in uw eten?" Van Corinne Gouget is al zo'n 10 jaar een grote besteller voor mensen die schadelijke toevoegingen uit hun voeding willen laten staan. In het boekje vind je een goed overzicht van welke E-nummers je gerust kunt gebruiken en welke je beter niet kunt eten. Het boekje wordt inmiddels opnieuw uitgegeven in herziene versie, deze wordt in de herfst verwacht. Met de oude boekjes mocht ik van de uitgever een leuke actie doen, dus vandaar! Het boekje is en blijft nog steeds heel goed bruikbaar, ook al zijn sommige E-nummers inmiddels verboden en zul je deze niet meer in je voeding aantreffen. 

Heb je dit boekje al en heb je liever "Gif, in en om uw huis?" van dezelfde uitgever bij je bestelling, dan mag je dit aangeven in het contactformulier, dan krijg je deze erbij cadeau! 

 

Ik wens je een fijne dag en een goed weekend toe!

Liefs, Williene

Labels:
De groenten van het seizoen voor de maand November! Groenten: Aardappelen, Andijvie, Bietjes,...
lees verder
Op aanvraag van een lezer hier een recept voor kippensoep. Soepen zijn bij veel mensen favoriet,...
lees verder
Dit recept stond al op m'n blog bij 'Patat'. Maar zo is hij makkelijker te vinden, en er is toch...
lees verder
Wij zijn geen hele grote broodeters (zelf eet ik eigenlijk vrijwel geen brood), maar zo af en toe...
lees verder
Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op Smakelijck...
lees verder
Zoals beloofd het 'recept' voor bladerdeegzoutjes. Vaak heb je een restje bladerdeeg over...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190