18-09-2012

Weet wat je kind eet...

Dit filmpje deel ik graag met jullie. Gewoon om je weer even bewust te worden wat een kind op een gemiddelde dag ziet en eet...
Ik ben blij dat ze thuis over het algemeen genomen verantwoorde voeding krijgen. Buiten de deur krijgen ze al 'troep' genoeg! Kijk en huiver!


 


Als het filmpje niet werkt, klik dan op deze link: http://www.youtube.com/watch?v=EgRzuhWzlgU


Deel via social media

 
Print recept

4 Reacties

  • Elizabeth
    Elizabeth dinsdag 18 sep 2012 om 09:41
    Over bewustwording gesproken. Ga maar eens boodschappen doen als je bijv.. geen suiker of gluten mag..Daar weet je waarschijnlijk ook alles van. Het leven wordt behoorlijk ingewikkeld.
    Ik ben fan van je blog.
    • Smakelijck E-nummer vrij! dinsdag 18 sep 2012 om 13:30
      Leuk dat je fan bent, Elizabeth! En inderdaad, zodra je etiketjes gaat lezen kan ik zo'n 80% terugzetten in het schap. Hier let ik ook erg op suiker (zelf eet ik vrijwel suikervrij) en dat is soms erg lastig! Gelukkig is er wel steeds meer op internet te vinden, dat is wel fijn.
  • Marieke
    Marieke maandag 04 apr 2016 om 13:46
    Moeilijk! Op dit moment eten wij eigenlijk vrijwel zoutloos en meestal groeten en aardappelen. Tja e-nr- en suikervrij nog niet...Misschien een goede volgende stap. Echter nu is ons zoontje bijna 6mnd en dan ga je toch nog eens kritisch kijken wat we hem geven. Heb je nog tips hiervoor? Ik zie erg veel info op je site, maar heb je ook iets specifieks voor baby's... Groetjes Marieke
    • Smakelijck dinsdag 05 apr 2016 om 11:19
      Mijn kinderen aten vanaf 6 maanden grotendeels met de pot mee. Wat ze op dat moment mochten dan. En ik bood het aan via de Rapley methode (kijk eens bij Stefan Kleintjes), fantastische manier waar ik helemaal achter sta. Daarnaast kregen ze nog volledige borstvoeding, dus was alles wat ze extra binnenkregen mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Succes!
Laat een bericht achter!
260