14-02-2014

De voorverkoop is gestart!

 


Vandaag start de voorverkoop van Smakelijck deel 2: Groenten voor elk moment van de dag!

Mijn tweede boek is bijna een feit. 1 maart hoopt het afgeleverd te worden. Smakelijck, Groenten voor elk moment van de dag, is een boek in dezelfde stijl als Smakelijck, Gezond & Gevarieerd. Opnieuw ruim 100 recepten, allemaal E-nummervrij, suikervrij, tarwevrij, witmeelvrij én vegetarisch! Laat je door dat laatste niet afschrikken, ik geef wel tips welke vlees/vis je kunt toevoegen om het aan te vullen.

Het is opnieuw een boek voor elk moment van de dag. Echter wel enkel met groenten. Groenten bij het ontbijt, bij de lunch, tussendoor, aan tafel én bij de borrel! Een heel gevarieerd boek, vol met lekkere, gezonde groenterecepten!

Ik vind  het namelijk belangrijk om veel groenten te eten. Niet alleen bij de avondmaaltijd, maar verdeeld over de hele dag. Groenten zitten boordevol vitaminen en antioxidanten om ons lichaam te voeden en gezond te houden. Daarom een boek vol groenten!

In het boek staan een aantal favoriete recepten van mijn blog. Een aantal recepten waren op m'n blog zo'n succes dat mensen deze graag wilden terug zien in een boek. Dat heb ik gedaan. Zo vind je bijv. de Indische nasi terug, de macaroni vol groenten, maar ook de broccoli-courgette-champignonsoep. Het zijn echter maar enkele recepten van m'n blog, de rest is nieuw en deze worden niet gepubliceerd!

De voorverkoop zal 2 weken duren, vanaf vandaag tot 1 maart. In de voorverkoop kun je het boek aanschaffen voor 19,95. Vanaf 1 maart is de prijs 24,95 zowel op de site als in de boekhandel. Het boek is, vanaf 1 maart, in elke boekhandel te bestellen of te vinden.

Ga snel naar www.smakelijck.nl om het boek even in te kijken én het te bestellen! De boeken worden op maandag 3 maart verzonden! Je betaalt géén verzendkosten!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

11 Reacties

  • Anonymous
    Anonymous woensdag 19 feb 2014 om 09:46
    Hallo, ik wil het boek heeeel graag gaan bestellen, maar wanneer ik op de link www.smakelijck.nl klik krijg ik elke keer een bericht "dit domein is gereserveerd. "Ligt dit aan mijn pc/tablet of is er iets mis met deze link. Ik hoor graag. Groet, Anita van den Broek
    • Smakelijck E-nummer vrij! woensdag 19 feb 2014 om 10:48
      Hoi Anita,

      Wat vervelend! En als je het gewoon in je browser intikt, komt hij er dan wel? Hier werkt het namelijk gewoon. Stuur me anders even een mail op info@smakelijck.nl dan regelen we het via overboeking!

      Succes!
  • Clarinda Elings
    Clarinda Elings maandag 17 feb 2014 om 14:24
    Ik bestel deze nog even niet, ik heb net je vorige boek in huis, maar die is ook zóó leuk, dat deze haast ook wel geweldig moet zijn! De arretjescake staat net in de koelkast. Helaas mag ik die zelf nu even niet eten door de rauwe ei, maar dat is een goed excuus om ook de brownies met fudge te maken ;-)

    En ook de gewone maaltijden zien er heerlijk uit en gaan zeker allemaal gemaakt worden! Fijn om eens een kookboek te hebben waarvan elk recept me aanspreekt!
    • Smakelijck E-nummer vrij! maandag 17 feb 2014 om 18:29
      Bedankt voor je prachtige compliment, Clarinda! Heel veel succes met het boek!
  • Lineke
    Lineke zondag 16 feb 2014 om 20:30
    Ik wil het graag bestellen, maar vraag me af of er ook voldoende recepten koemelkvrij zijn (of te maken zijn).
    • Smakelijck E-nummer vrij! maandag 17 feb 2014 om 12:03
      Sowieso zijn ze allemaal zonder melk, maar ik gebruik bijv. wel yoghurt of kwark, maar er zijn heel veel recepten helemaal zuivelvrij.
  • Janet woort
    Janet woort vrijdag 14 feb 2014 om 19:34
    mijn bestelling is gedaan, ik ben zo nieuwsgierig dat ik niet wilde wachten tot mijn verjaardag ;-)
    groetjes van Janet
  • Carolien
    Carolien vrijdag 14 feb 2014 om 09:37
    Fijn, ik heb hem net besteld!
    • Smakelijck E-nummer vrij! vrijdag 14 feb 2014 om 14:41
      Leuk! Dankjewel voor je bestelling!
  • Angel
    Angel vrijdag 14 feb 2014 om 09:10
    Wow! dat ziet er goed uit!
    Helemaal in de sfeer van het eerste boek.
    Gefeliciteerd weer met zo'n prachtexemplaar.

    (Zeg, ben jij dat op die foto in de link?) Leuk hoor!
    • Smakelijck E-nummer vrij! vrijdag 14 feb 2014 om 14:41
      Dankjewel! De foto's op Smakelijck.nl daar sta ik inderdaad zelf op ;-)
Laat een bericht achter!
266